Styrkelse af immunforsvaret sker ved, at jeg styrker blod- og lymfekredsløb.

Derudover styrker jeg kroppens lymfecelle producerende organer.

Det vil her give mening at snakke kost og vitaminer, til styrkelse af immunforsvaret.

Beskyttelse er altid bedre end helbredelse, og den bedste måde at holde influenza, forkølelse, feber og infektioner væk på er ved at styrke kroppens naturlige forsvarsmekanisme – immunsystemet.

Zoneterapi – god ernæring og væskeindtag styrker din immunitet, således du er bedre rustet til at modstå de angreb din krop bliver udsat for.

Du kan få mere information fra denne artikel.

Top årsager til svækket immunitet:

Stress

Stress og angst i længere tid øger cortisol niveauet i kroppen, der reducerer produktionen af ​​hormon prostaglandin, som giver en styrkelse af immunforsvaret.

Mangel på søvn

Søvn er en nødvendighed for vores krop.

Søvnmangel fører til reduceret antal hvide blodlegemer. Forskning viser, at mennesker, der får mindre end 7 timers søvn, er mere modtagelige for virusinfektioner.

Stillesiddende livsstil

Stillesiddende arbejde medfører manglende bevægelse og motion, dette reducerer blodgennemstrømningen i kroppen, hvilket igen reducerer strømmen af ​​antistoffer, der bekæmper infektioner.

Dårlige kostvaner

junkfood og sodavand, der er fyldt med konserveringsmidler, raffineret sukker, pesticider og kemikalier reducerer bakteriernes muligheder for at de hvide blodlegemer, kan fremme en styrkelse af immunforsvaret.

Føler du dit dit immunforsvar træner til et boost så bestil en tid her.